Om mig

Mitt namn är Nils Pleje och jag startade mitt företag Pleje Visual Art för att jag älskar det kreativa. Ända sedan jag var liten har jag ritat väldigt mycket, och det är förmodligen därifrån jag fått den största kreativiteten. Under min gymnasietid gick jag medieprogrammet med grafisk kommunikation som inriktning, och jag startade mitt företag under mitt tredje år, vilket var 2013 – och har drivit det sedan dess. Jag kommer från Umeå ursprungligen, men är numera baserad en bit norr om Uppsala.

På senare år har jag jobbat mer med illustrationsjobb, såsom barnboksillustrationer. Något som jag också tycker mycket om är att fotografera och att göra film, och har en del erfarenhet av animerad film. Andra intressen jag har är träslöjdande, odla egna grönsaker, utforska vår planet (numera helt flygfritt) och så brinner jag för miljöfrågor och funderar ofta över hur vi kan skapa en bättre värld.

Mitt mål med mitt företag är att skapa något kreativt som berikar andra med sådant jag brinner för: illustration, grafisk design och foto.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close